Patchwork Cutter/ Stempel Paard Set

€ 10,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Art.nr: PWHORSE


Patchwork cutters zijn ondiepe uitstekers. Ze zijn te gebruiken voor decoraties die je uitsteekt in heel dun uitgerolde fondant of je kunt ze gebruiken door ze als stempel in fondant te drukken.


Maak met deze patchwork cutter een prachtige 3D decoratie in de vorm van paarden en accessoires. Uitermate geschikt voor op een taart of cupcake! De set bestaat uit 13 uitstekers.


Hoe te gebruiken als uitsteker:
Gebruik voor deze patchwork cutter FunCakes fondant met tylo poeder of de fondant van Wilton. Smeer eerst wat crisco op je werkplank (geen poedersuiker!). Kneed de fondant goed door en rol hem dan flinterdun uit zonder de fondant op te tillen. Zorg dat de fondant goed vast zit op je werkplank. Smeer je handen in met een klein beetje crisco en wrijf de patchwork cutter hiermee in. Druk de patchwork cutter stevig in het fondant. Haal met behulp van miniatuur tools de overige fondant weg. Laat de fondant 10 minuten uitharden en maak hem dan voorzichtig los.


Tip: je kunt de decoratie op bouwen uit verschillende lagen en kleuren. Op deze manier ontstaat er een prachtig 3D effect.


Afmeting: 9,5 x 9 cm.


Foto's cupcakes: Tamara's Taartjes Ommen