Eetbare print bestellen

Eetbare print bestellen

€ 6,95


Beschrijving

*Sinds september 2022 zijn de Frosty Sheets E171 vrij, hierdoor is de structuur en kleur van de sheet wat anders geworden. Het heeft uiteraard geen effect op de kwaliteit of werkbaarheid.


Eetbaar printen

Je eigen foto op je taart of cupcakes? Dat kunnen wij voor je regelen!

Wij kunnen iedere afbeelding die je wenst eetbaar voor je afdrukken. We printen hiervoor met eetbare inkt op frosty sheets.

Aanleverspecificaties

Lever je afbeelding(en), opgemaakt op het door jou gewenste formaat op een A4 in Word of PDF, aan via e-mail: ommen@bakepoint.nl

Let op:

Wij printen op A4, maar wij hebben minimaal zijmarges nodig van 0,5cm zowel links als rechts, een bovenmarge van 1,5cm en een ondermarge van 3,5cm

Het maakt niet uit hoeveel afbeeldingen je op het vel zet, als genoemde marges maar leeg blijven, alleen dan kunnen we je volledige print afdrukken.

De print ligt uiterlijk de volgende werkdag voor je klaar in onze winkel in Ommen.

We sturen je een mailtje als de print voor je klaar ligt. Kosten van één A4 zijn € 6,95

Hou er rekening mee dat kleuren die geprint worden met eetbare inkt wat kunnen afwijken van de kleuren op je beeldscherm. Oa roze en paarstinten worden vaak anders dan op je scherm te zien is afgedrukt.

Afhalen of Verzenden

Een printje kun je bestellen via de mail en afhalen in de winkel. Wil je liever dat we je printje verzenden? Bestel de print dan in de webshop, mail ons vervolgens je bestand en wij verzenden het met de pakketpost, evt. in combinatie met de rest van je bestelling. ( Wij verzenden geen printjes met briefpost )


Alle bestanden print klaar aanleveren !