Wilton Dessert Decorator PLUS

€ 19,20
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Art nr: 02-0-0242

Of je nu cupcakes of andere zoete lekkernijen wilt vullen, desserts of taarten wilt decoreren, de Wilton Dessert Decorator Plus is de perfecte tool! De decorator plus is gemakkelijk te gebruiken, wat hem ook ideaal maakt voor beginners. Het ergonomische ontworpen handvat, maakt hem geschikt voor links en rechthandig gebruik.

De doorzichtige container is geschikt voor circa 130 tot 165 gram (1 - 1 ½ cups) icing, slagroom of een andere vulling die je kunt gebruiken om te versieren of te vullen. De vijf bijgesloten spuitmondjes maken het gemakkelijk om te versieren, een tip is voor het vullen van cupcakes en meer. Maar dat is niet alles, daarnaast is er ook een rond spuitmondje, een leaf spuitmondje, star spuitmondje en een petal spuitmondje. Plus, daarnaast kun je de standaard Wilton spuitmondjes gebruiken met de dessert plus. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. De spuitmondjes zijn gemakkelijk te verwisselen, zodat je eenvoudig kunt schakelen.

Met de bijgesloten spuitmondjes kun je elegante toefjes, sterrentjes, schelpjes, bloemen en meer maken. Met de duim hendel kun je gemakkelijk controle houden over de hoeveelheid icing, waardoor je creaties er prachtig uitzien.

Inhoud: 5 spuitmondjes en twee adaptors.