Wilton ColorSwirl Trio-kleur Duo Coupler

€ 4,75
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Art.nr: 02-0-0125

Maak in een handomdraai een prachtige twee- of driekleuring toef met de Wilton ColorSwirl Tri-Color Large Coupler. De coupler zorgt ervoor dat je met een simpele beweging een prachtige gekleurde toef kunt maken van botercrème of enchanted creame.

Maak de coupler klaar voor gebruik met de meegeleverde ring. De Wilton ColorSwirl Tri-Color Large Coupler bied de mogelijkheid om drie spuitzakken op zijn plaats te houden, zodat je gemakkelijk taarten, cupcakes en andere traktaties kunt decoreren in meerdere kleuren. Je kunt gemakkelijk de spuitmondjes wisselen voor het gebruik van andere techniecken. De coupler bevat drie in elkaar passende koppelstukken die in de spuitzakken worden geplaatst. De ring houdt het spuitmondje op zijn plaats tijdens het decoreren.

Deze coupler werkt met de volgende Wilton spuitmondjes: 1M, 2D, 6B, 4B, Decorating Tip Set Extra Large (1M, 2D, 2A) (apart verkrijgbaar). Het is aan te raden om de 40 cm Wilton disposable decorating bags te gebruiken in combinatie met deze coupler.