Sugarflair Chocolade Kleurstof Zwart 35g

€ 5,75
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Art.nr: C314

Voeg een mooie zwarte kleur toe aan jouw chocoladecreatie met de Sugarflair Chocolate Colour Black. De chocoladekleurstof is ideaal voor het decoreren van je eigen transfer sheets en het toevoegen van mooie kleuren aan je chocoladecreatie in het algemeen.


  • Kleur: zwart.
  • Deze kleurstoffen werken bijzonder goed met witte chocolade en zorgen voor een levendige en opvallende kleur. Mix eenvoudig de kleuren door getempereerde witte chocolade.
  • Maximale gebruiksdosis: 6g per kg.
  • Netto inhoud: 35 g.

Gebruiksinstructies: Verwijder het deksel en plaats in de magnetron op vol vermogen (800w) met tussenpozen van 10 seconden. Roer na elke 10 seconden goed door en herhaal tot het volledig gesmolten is. U kunt ook de kleurstof smelten door de pot in warm water te plaatsen. Strijk deze vervolgens met een penseel over een chocolademal of op een acetaatfolie om mooie designs te maken.

Houd er rekening mee dat het uiterlijk van deze kleurstoffen in de verpakking wellicht anders kan tonen, vanwege de "schimmelachtige", witte en/of cirkelvormige markeringen op de cacaochocolade. We kunnen u verzekeren dat deze tekens geen schimmel zijn en dat ze een natuurlijk scheidingsproces zijn dat bekend staat als cacaoboterbloei of 'vet bloei'. Deze "bloei" wordt veroorzaakt tijdens het productieproces wanneer de kleuring wordt afgekoeld of getemperd waardoor ongelijke kristallen worden gevormd. Om schimmel te laten groeien is water nodig en is chocolade geclassificeerd als watervrij (bevat geen water). Als je de chocoladekleuring opnieuw smelt, zullen de vlekken verdwijnen en zal het werken en smaken zoals verwacht.

Ingrediënten: biologische cacaoboter. Kleurstof: E153. Dit product is: vegetarisch, veganistisch, GM-vrij, notenvrij.