Sloffenring RVS 24x9x5cm

€ 12,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Sloffenring RVS Professioneel
Met deze professionele roestvrijstalen sloffenring maak je de allerlekkerste sloffen en vruchtentaarten. Dit is de standaard sloffenvorm die veelal gebruikt wordt in bakkerijen.


Eenmaal uit de oven, haal je de slof uit de sloffenring. Vervolgens spuit je met een spuitzak heerlijke (eigengemaakte) banketbakkersroom op de slof. Vervolgens kun je de slof naar eigen wens versieren. Doe dit bijvoorbeeld met heerlijke vruchten, chocoladesnippers of knapperige nootjes. Maak er je eigen lekkere creatie van!
Doordat de lasnaad aan de buitenkant zit, is de sloffenring glad aan de binnenkant. De sloffenring wordt met de hand gemaakt en geproduceerd voor professionele doeleinden, daardoor kan het voorkomen dat er lichte krasjes in de vorm zitten. Dit heeft uiteraard geen invloed op het bak resultaat.


De sloffenring wordt met de hand gemaakt en geproduceerd voor professionele doeleinden, daardoor kan het voorkomen dat er lichte krasjes in de vorm zitten. Dit heeft uiteraard geen invloed op het bakresultaat.


Afmeting: 24 x 9 x 5(h) cm.