Renshaw Royal Icing -400g-

€ 5,49

incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Art.nr: R05929

De Renshaw Royal Icing is een kant en klare icing verpakt in een pot van 400 gram. Gebruik deze icing om decoraties te spuiten, taarten te bedekken, fijne details op taarten te maken, maar ook voor het maken van uitgelopen icing. De icing is zeer stevig en kan gebruikt worden voor fijne details. Daarnaast kunt u het glazuur verdunnen met wat water of glycerine wanneer een dunnere consistentie nodig is. Voor een stevigere consistentie kunt u een beetje fijne poedersuiker aan de royal icing toevoegen.

Gebruiksaanwijzing: Verwijder het deksel en roer voor gebruik goed door met een lepel om eventuele luchtbellen in het product eruit te kloppen. Plaats het deksel onmiddellijk terug als je klaar bent om te voorkomen dat het product uitdroogt.


  • Tip: De Royal Icing van Renshaw is makkelijk te kleuren met kleurgels en kleurpasta’s.
  • Kleur: Wit.
  • Koel en droog bewaren.
  • Inhoud: 400 gram.


Ingrediënten: suiker (85%), water, zetmeel (rijst), eiwit (gedroogd), bevochtigingsmiddel: E422, maïszetmeel, natuurlijk aroma, conserveermiddel: E202, zuurteregelaar: E330.

Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.

Kan sporen bevatten van: soja, melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.

Dit product is: Kosher gecertificeerd, geschikt voor vegetariërs.