PME Harry Potter Folie Bakvormpjes pk/60 - Huizen

€ 6,75
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Art nr: HPH202

Introduceer de "Harry Potter Folie Bakvormpjes - Huizen" van PME, een heerlijke touch voor je verjaardagsfeestjes met tovenaarsthema! Dit pakket van 60 bakvormpjes is een eerbetoon aan de vier iconische huizen van Zweinstein en verandert je cupcakes en muffins in betoverende creaties die de magie van Harry Potter vieren.

PME's Harry Potter Folie Bakvormpjes - Huizen verbeteren je bakervaring:

  • Huis-specifieke ontwerpen: Dompel jezelf onder in de tovenaarswereld met bakvormen met de kenmerkende kleuren en wapenschilden van Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff en Ravenclaw. Kies je favoriete huis of mix en match voor een grillige display die een persoonlijk tintje toevoegt aan je feest traktaties.
  • Premium foliekwaliteit: Deze bakvormpjes zijn gemaakt van hoogwaardige folie, waardoor ze gelijkmatig bakken en moeiteloos loslaten, zodat de integriteit van je heerlijke creaties behouden blijft. Het stevige materiaal garandeert dat je cupcakes en muffins hun betoverende uiterlijk behouden, waardoor ze een lust voor het oog en de smaakpapillen zijn.

Maak je baksels magisch met PME's Harry Potter Folie Bakvormpjes - Huizen - waar huis-specifieke ontwerpen, premium kwaliteit en veelzijdigheid worden gecombineerd om Zweinstein naar je feest te brengen!