Macaron Pakket

€ 31,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Art.nr: macaronpakket


Maak in een handomdraai heerlijke zelfgemaakte macarons met deze mix van FunCakes. Het is gemakkelijk; voeg simpelweg het eiwit aan de mix toe en spuit rondjes op de macaron mat. Kleur de macarons in een kleur naar keuze met een van de vele FunColours colour gels. Bij dit pakket zit een roze kleur gel , liever een andere kleur ? Zet je gewenste kleur in het opmerkingsveld.


Inhoud van dit pakket:

*Bakmix voor Macarons 300g

*Mix voor Swiss Merengue Botercrème 500g

*1x kleurstof

*Wegwerp Spuitzakken 41 cm pk/10

*Silikomart Macaron Mat


Bereidingswijze:

Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de mix met 70 g eiwit, voeg naar wens kleurstof toe. Mix min. 5 minuten op de hoogste stand. Schep in een spuitzak en spuit rondjes op een macaronmat. Laat twee uur rusten. Verwarm de oven voor op 140°C (heteluchtoven 130°C). Baktijd 15 minuten.

Maak de Swiss merinque creme zoals aangegeven op de verpakking suit een dotje op de macaron en plaats de andere helft er tegen aan.


Info macaron mat:

Het maken van perfecte macarons wordt gemakkelijker met deze handige mat van Silikomart. Deze macaron mat heeft 48 vormpjes, waar je 24 macarons mee kunt maken.


Serveer de macarons als onderdeel van een high tea of plaats ze op een schitterende taart of cupcake voor een speels effect.


Afmeting mat: 30 cm x 40 cm x 1,5 mm.
Afmeting macaron vorm: 3,5 cm in doorsnede.