Katy Sue - Penguin Family

€ 12,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Artikel nr: CE0114


Deze schattige pinguïnfamilie is gemakkelijk te maken met deze handige vorm van Katy Sue. Deze mal bevat vijf van de meest gedetailleerde, realistisch uitziende pinguïns. Dankzij het gedetailleerde ontwerp van deze mould, heb je iedere keer weer een perfect resultaat.

De mould is gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden met fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker. Daarnaast is de mould ook geschikt voor knutsel projecten, je kunt hem namelijk gebruiken met koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. We raden aan om de mould of voor voedsel projecten of voor knutsel projecten te gebruiken, niet beiden.

Hoe te gebruiken: druk de fondant in de mal en verwijder overtollige fondant zodat de randen zichtbaar worden. Draai de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Indien nodig de mal vooraf poederen met maïzena om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen.

Voor gebruik de mal wassen en drogen. De mould is geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F) en geschikt voor de vaatwasser.

De Katy Sue moulds zijn gemaakt van voedselveilige siliconen en worden gemaakt in hun eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk. De designs zijn van eigen ontwerp, zijn bekroond met meerdere awards in Amerika en het Verenigd Koninkrijk en dragen het copyright van Katy Sue Designs Ltd©.

Afmeting grote pinguïn: 5,5 x 2,3 x 0,95 cm.
Afmeting medium pinguïn 1: 4,6 x 2,6 x 0,95 cm.
Afmeting medium pinguïn 2: 4,1 x 2 x 0,75 cm.
Afmeting kleine pinguïn: 2,9 x 2,1 x 0,75 cm.
Afmeting Baby pinguïn: 2,3 x 1,6 x 0,6 cm.