Katy Sue Mall Baby Accessoires

€ 20,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Art nr: CE0128

Met deze Katy Sue mal met babyaccessoires maak je schattige elementen voor het versieren van babytaarten en knutselprojecten. Het bevat een selectie van zeer gedetailleerde baby-thema-elementen, waaronder kleine schoentjes, kleine voetjes, knopen en een speld, evenals een rammelaar, fopspeen en lief speelgoed eendje. Het centrale element in deze mal is een prachtige wieg die kan worden omgevormd tot een Mozesmand door de bijgeleverde handgrepen toe te voegen, of tot een kinderwagen door de wielen en het handvat te gebruiken. Deze vorm is perfect voor baby showers en doopcadeautjes, maar ook als kraamcadeau en aandenken.

Gebruiksaanwijzing: druk de fondant in de mal en verwijder overtollige fondant zodat de randen zichtbaar worden. Draai de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Indien nodig de mal vooraf poederen met maïzena om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen.

Was en droog de mould goed voor gebruik.


  • 11 compenenten in baby thema.
  • De mould is gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden met fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker.
  • Daarnaast is de mould ook geschikt voor knutsel projecten. Gebruik koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. We raden aan om de mould of voor voedsel projecten of voor knutsel projecten te gebruiken, niet beiden.
  • De mould is geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F) en geschikt voor de vaatwasser.


Afmeting kinderwagen: 55 mm x 47 mm.
Afmeting wielen: Ø 15 mm.
Afmeting handvaten mand: 19 mm x 12 mm.
Afmeting voetafdruk: 18 mm x 14 mm.
Afmeting eend: 18 mm x 17 mm.
Afmeting fopspeen: 18 mm x 12 mm.
Afmeting veiligheidsspeld 23 mm x 7 mm.
Afmeting fles: 32 mm x 13 mm.
Afmeting schoenen: 25 mm x 12 mm.
Afmeting rammelaar: 27 mm x 16 mm.
Afmeting knopen: 7mm to 12mm.

De Katy Sue moulds zijn gemaakt van voedselveilige siliconen en worden gemaakt in hun eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk. De designs zijn van eigen ontwerp, zijn bekroond met meerdere awards in Amerika en het Verenigd Koninkrijk en dragen het copyright van Katy Sue Designs Ltd©.