Katy Sue Mal Sugar Buttons Olifant

€ 15,05

Niet op voorraad

Beschrijving

Art.nr: CSB015

De baby olifant mould van Katy Sue is perfect voor het decoreren van dieren taarten! Het fijn gedetailleerde ontwerp van de mould zorgt ervoor dat je iedere keer weer een perfect resultaat hebt. Dit maakt het gemakkelijk om vele identieke olifantjes te maken voor je creatie.


De mould is gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden met fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker. Daarnaast is de mould ook geschikt voor knutsel projecten, je kunt hem namelijk gebruiken met koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. We raden aan om de mould of voor voedsel projecten of voor knutsel projecten te gebruiken, niet beiden.


Hoe te gebruiken: druk de fondant in de mal en verwijder overtollige fondant zodat de randen zichtbaar worden. Draai de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Indien nodig de mal vooraf poederen met maïzena om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen.


Voor gebruik de mal wassen en drogen. De mould is geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F) en geschikt voor de vaatwasser.


De Katy Sue moulds zijn gemaakt van voedselveilige siliconen en worden gemaakt in hun eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk. De designs zijn van eigen ontwerp, zijn bekroond met meerdere awards in Amerika en het Verenigd Koninkrijk en dragen het copyright van Katy Sue Designs Ltd©.


Afmeting lijfje: circa 7,3 x 8,8 cm.
Afmeting staart: circa 5,5 x 1 cm.