Katy Sue Mal Rozen 4 in 1

€ 14,39
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Art nr: CA0034B

Deze Katy Sue Mal Rozen 4 in 1 maakt 4 verschillende rozen. Deze zeer gedetailleerde, diepe siliconenmal maakt vier maten prachtige driedimensionale rozen. De makkelijk te gebruiken mal is ideaal voor het decoreren van cupcakes en koekjes, maar ook voor het maken van kaarten, klei en multi-media projecten.

Gebruiksaanwijzing: druk de fondant in de mal en verwijder overtollige fondant zodat de randen zichtbaar worden. Draai de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Indien nodig de mal vooraf poederen met maïzena om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen.

Was en droog de mould goed voor gebruik.


  • De mould is gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden met fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker.
  • Daarnaast is de mould ook geschikt voor knutsel projecten. Gebruik koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. We raden aan om de mould of voor voedsel projecten of voor knutsel projecten te gebruiken, niet beiden.
  • De mould is geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F) en geschikt voor de vaatwasser.


De Katy Sue moulds zijn gemaakt van voedselveilige siliconen en worden gemaakt in hun eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk. De designs zijn van eigen ontwerp, zijn bekroond met meerdere awards in Amerika en het Verenigd Koninkrijk en dragen het copyright van Katy Sue Designs Ltd©.