Katy Sue Mal Kerstgroen

€ 23,15

Niet op voorraad

Beschrijving

Art.nr : NLC034

Maak verschillende soorten bladeren met deze siliconen winterblad mal van Katy Sue. Perfect voor winter- en kerstprojecten. De gedetailleerde mal bevat kegels en bessen, zoals sparren, dennen, lariksen, hemlocksparren, ceders, cipres, jeneverbes, taxus en andere laurierbladeren.

De mould is gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden met fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker. Daarnaast is de mould ook geschikt voor knutsel projecten, je kunt hem namelijk gebruiken met koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. Katy Sue raad aan om de mould of voor voedsel projecten of voor knutsel projecten te gebruiken, niet beiden.

Hoe te gebruiken: druk de fondant in de mal en verwijder overtollige fondant zodat de randen zichtbaar worden. Draai de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Indien nodig de mal vooraf poederen met maïzena om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen.

Voor gebruik de mal wassen en drogen. De mould is geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F) en geschikt voor de vaatwasser.

De Katy Sue moulds zijn gemaakt van voedselveilige siliconen en worden gemaakt in hun eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk. De designs zijn van eigen ontwerp, zijn bekroond met meerdere awards in Amerika en het Verenigd Koninkrijk en dragen het copyright van Katy Sue Designs Ltd©.

Afmeting:

Vuren: klein 5,4 cm, groot 7 cm.

Lariks kegels: klein 2,2 cm, groot 2,6 cm.

Taxus: klein 5,2 cm, groot 7,3 cm.

Laurier: klein 4,3 cm, groot 5,2 cm.

Ceder: klein 2 cm, medium 2,6 cm, groot 3 cm, extra groot 5 cm.

Jeneverbes: klein 1,5 cm, medium 2 cm, groot 2,5 cm.

Plus enkele en clusterbessen.