I want them all ! FunCakes Deco Melts smaak set 3

€ 9,24

€ 11,55

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

(Leverbaar vanaf 3-3-2020)

Set met alle 3 de nieuwe Funcakes Deco Melts smaken;

1x 250g Toffee smaak

1x 250g Yoghurt smaak

1x 250g Frambozen smaak


Maak een mooie drip op een taart of drizzle over lolly's en bonbons met de FunCakes Deco Melts. Naast het maken van een drip, kun je deze melts ook perfect gebruiken voor het dippen van koekjes, fruit, pops en veel meer. Of gebruik ze voor het maken van lekkere decoraties.


Je kunt de Deco Melts van FunCakes eenvoudig smelten in de magnetron of au-bain marie. De Deco Melts zijn hersmeltbaar. Tevens heb je geen extra cacaoboter nodig, omdat de melts direct de juiste dikte hebben voor verwerking. Mocht je een dunner resultaat wensen, dan kun je een paar druppels plantaardige olie toevoegen. Heb je liever een dikker resultaat, voeg dan een paar druppels water toe. Let op, de melts zijn dan niet hersmeltbaar.


De FunCakes Deco Melts zijn AZO-vrij. Deze kleur FunCakes Deco Melts bevat alleen natuurlijke kleurstoffen.


Bereidingswijze: Smelten in de magnetron of au-bain marie. Voor magnetron: Smelt op max. 500W in een kom. Roer elke 15-20 seconden de melts goed door. Stop met verwarmen zodra de melts bijna volledig gesmolten zijn (kleine stukjes nog zichtbaar). Blijf roeren totdat de melts volledig glad gesmolten zijn en verwerk naar wens. Laat uitharden in de koelkast (10-15 min.). Voeg voor een dunner resultaat een paar druppels plantaardige olie toe. Voor een dikker resultaat voeg een paar druppels water toe (niet hersmeltbaar).


FunCakes Deco Melts Toffee Smaak

Ingrediënten : suiker, plantaardig vet (palmpit), melkpoeder (mager), E492, E322 (zonnebloem), kleurstof: E150c, E160c, E160a, aroma.

Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.

Kan sporen bevatten van: noten (schaalvruchten).

Dit product is Halal gecertificeerd.


FunCakes Deco Melts Yoghurt Smaak

Ingrediënten: suiker, plantaardig vet (gehydrogeneerde palmpit olie), glucosestroop (gedroogd), emulgator: E492, E472c, aroma.

Kan sporen bevatten van: melk, noten (schaalvruchten).

Dit product is Halal gecertificeerd.


FunCakes Deco Melts Frambozen Smaak

Ingrediënten: suiker, plantaardig vet (palmpit, gehydrogeneerd), melkpoeder (mager), emulgator: E492, E322 (zonnebloem), rode bietensap, radijs extract, spirulina, aroma.

Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.

Kan sporen bevatten van: noten (schaalvruchten).

Dit product is Halal gecertificeerd.


Bewaaradvies: droog en donker bewaren, 16°C-22°C.


Vanwege temperatuurverschillen kunnen de Deco Melts tijdens het transport en in de opslag smelten. Ze kunnen nog steeds gebruikt worden, maar kunnen wellicht niet arriveren in de oorspronkelijke vorm. Volg de normale instructies op de verpakking voor het verwerken van de Deco Melts.