FunCakes Velvet Spray Witte Choco 100ml

€ 8,99
incl. btw, excl. levering
Nog steeds op voorraad

Beschrijving

Art nr: F41300

Wil je je taart een prachtig fluwelen effect geven? Dan is de FunCakes fluwelen spray wit choco perfect! Met deze spray creëer je een fluweeleffect van witte chocolade op taarten, ijsjes, mousses en meer.

  • Voor een prachtig fluweeleffect op taarten en meer.
  • Maximale bruikbare dosis: 97 g/kg.
  • Kosjer gecertificeerd, Halal gecertificeerd, geschikt voor vegetariërs, geschikt voor veganisten
  • Inhoud: 100 ml.

Gebruiksaanwijzing: 2 uur voor gebruik bewaren bij kamertemperatuur 20-25°C. Goed schudden en de bus opwarmen in warm water tussen 25-35°C. Spuit een homogene laag op een bevroren oppervlak van 20-25 cm afstand. Laat het bespoten oppervlak minstens 4 uur rusten voor gebruik. Draai na gebruik de bus om en spuit een paar seconden om schoon te maken. Reinig de spuitmond met warm water als deze niet gelijkmatig sproeit.

Waarschuwing: Zeer licht ontvlambare spuitbus. Houder onder druk: Kan barsten bij verhitting. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet spuiten op een open vlam of andere ontstekingsbron. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C.

Ingrediënten: cacaoboter, kleurstof: E170, E100, drijfgas: E943a, E943b, E944.

Mag sporen bevatten van: soy, melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.

Dit product is: Kosher gecertificeerd, Halal gecertificeerd, geschikt voor vegetariërs, geschikt voor veganisten.

Netto inhoud: 100 ml.

De verpakking van dit product is gemaakt van veilige materialen die met levensmiddelen in aanraking komen.

Belangrijke opmerking: dit product mag alleen door professionals worden gebruikt in overeenstemming met Verordening (EU) 2017/874 en (EU) 1333/2008.