FunCakes Uitgerolde Fondant Disc Donkerroze

€ 8,45
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Art.nr: F20735


Wil je op een gemakkelijk wijze je taart bekleden? Gebruik dan de FunCakes ready rolled fondant hot pink. Deze fondant disc is al uitgerold en kan direct gebruikt worden om een taart te bekleden. De blauwe rolfondant heeft een heerlijke vanille smaak.


Bereidingswijze: Haal de fondant disc uit de aluminiumfolie en rol deze voorzichtig uit. Trek de fondant disc glad door aan weerszijden van de witte folie te trekken. Bestrijk de taart met een dun laagje botercrème. Plaats de fondant disc op de taart met de folie naar boven. Verwijder de folie en strijk het fondant met een smoother glad om de taart. Snij overtollig fondant weg en decoreer de taart.


Deze fondant disc is geschikt voor het bekleden van een taart van 15 - 20 cm in doorsnede en een hoogte van 10 cm of een taart van 20 – 25 cm doorsnede en een hoogte van 7,5 cm. Tevens kan de disc gebruikt worden voor het decoreren van cupcakes, koekjes en meer.


Ingrediënten: suiker, glucosestroop, plantaardig vet (palmpit, palm), bevochtigingsmiddel: E422, E1103, verdikkingsmiddel: E413, E415, emulgator: E471, natuurlijk aroma, kleurstof: E133. Kan sporen bevatten van: amandelen. Dit product is Halal, Kosher D en glutenvrij (NL-090-092) gecertificeerd.


Bewaaradvies: koel en donker bewaren, 15°C - 20°C.


Afmeting: 36 cm in doorsnede en 3 mm dik.


Inhoud: 430 gram.