FunCakes Rolfondant -Bright White- 250g

€ 2,00

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

Art.nr: FC97050


De FunCakes rolfondant Bright White is hagelwit van kleur en heeft een heerlijke vanillesmaak. FunCakes rolfondant is ook geschikt om te kleuren met voedselkleurstof. Bij intensief kleuren en kneden laat je het fondant terugkomen op omgevingstemperatuur voor het beste resultaat. Kneed het daarna nogmaals door voor verdere verwerking.


FunCakes rolfondant is beschikbaar in vele mooie andere kleuren.


Om een ronde taart met een doorsnede van 24/26 cm in zijn geheel te kunnen bekleden heb je circa 600 gram fondant nodig. Als je bijvoorbeeld als decoratie een strik wilt maken kun je eventueel tylo poeder toevoegen.


    Voor het beste resultaat wordt de volgende verwerking geadviseerd:
  • Laat het fondant op omgevingstemperatuur komen voor verwerking.
  • Kneed het fondant stevig door totdat deze glad en elastisch is.
  • Bestrooi het werkblad met een klein beetje suikerbakkerspoeder en rol het fondant met een rolstok uit tot een egale ronde vorm (2-3 mm dik). Draai het fondant een kwartslag om plakken te voorkomen. Zijn er kleine scheurtjes zichtbaar op de randen na het uitrollen? Kneed dan nogmaals stevig door totdat de randen volledig glad zijn bij het uitrollen. Daarna is het klaar voor verdere verwerking.


Ingrediënten: suiker (80%), glucosestroop, plantaardig vet (palmpit, palm), water, bevochtigingsmiddel: E422, verdikkingsmiddel: E415, E466, conserveermiddel: E200, voedingszuur: E330, natuurlijk aroma. Kan sporen bevatten van: amandelen. Dit product is AZO vrij. Dit product is Halal, Kosher D en glutenvrij (NL-090-009) gecertificeerd.

FunCakes fondant is geschikt voor vegetariërs en veganisten.


Bewaaradvies: droog en donker bewaren, 15°C – 20°C.


Inhoud: 250 gram.