FunCakes Eetbare Kleurstof Pasta Ivory 30 g

€ 2,55
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Art.nr: F45020

De FunCakes geconcentreerde voedselkleurstofpaste Ivory is de perfecte kleurpasta voor het kleuren van fondant, marsepein, gum paste, modelling paste en flower paste. Je kunt deze ivoor kleurstof daarnaast ook gebruiken voor het kleuren van crèmes, zoals botercrème en Enchanted Cream®.

Maar dat is niet alles, geef ook je beslag en koekjesdeeg een schitterende kleur met deze kleurpasta van FunCakes. De kleurpasta is namelijk geschikt om me te bakken tot temperaturen van 200°C.

Hoe te gebruiken: haal een beetje kleurpasta uit het potje bijv. m.b.v. een cocktailprikker. Gebruik steeds een schone prikker indien je meer kleurstof wilt toevoegen en strijk het af aan je marsepein of fondant. Voor donkere of diepere kleur kun je meer kleurpasta gebruiken. Goed doorkneden voor door en door kleuren, indien je gemarmerd wilt dien je minder door te kneden. Zorg ervoor dat de kleurpasta steeds in het midden blijft om teveel kleur aan je handen te voorkomen.

Maak je handen eenvoudig vrij van kleurpasta door ze te wassen met water en zeep.

Ingrediënten: glucosestroop, water, suiker, kleurstof: E110, geleermiddel: E406, kleurstof: E102, voedingszuur: E330, kleurstof: E129, conserveermiddel: E202, kleurstof: E133. E110, E102, E129: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Kan sporen bevatten van:melk,soja ensulfiet. Dit product is: Kosher gecertificeerd, Halal gecertificeerd

Maximale gebruiksdosis: 2,5 g/kg.

Bewaaradvies: Koel en droog bewaren.

De verpakking bevat de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Inhoud: 30 gram.