Bake Delicious Framboos Witte Chocolade Cake 580 gram

€ 4,75

incl. belastingen plus verzending
Niet op voorraad

Beschrijving

Art.nr: 44079

Ingredienten: Suiker, TARWEbloem, Witte chocolade (suiker, LACTOSE, cacaoboter, MELKvet, SOJAlecithine, gemodificeerd zetmeel, aroma)
TARWEzetmeel, Glucosestroop (gedroogd), Zetmeel, Voorverstijfselde TARWEbloem, Rijsmiddel: E450i, Rijsmiddel: E500ii, Bakkerszout, Plantaardige olie (raapzaad), Natuurlijk frambozen aroma met andere natuurlijke aroma's, Zetmeel, Verdikkingsmiddel: E415E, mulgator: E475E, mulgator: E433, Kleurstof: E124.

E124 kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig be‹nvloeden

Bereidingswijze Framboos witte chocolade Cake


Voor 1 Grote Cake.


580 gram Bake Delicious Framboos witte chocolade Cake /

250 gram zachte boter
250 gram ei (ca 5 stuks)


Verwarm de oven voor op 140 graden.
Doe de zachte boter in een kom en mix met de vlinder in 2 minuten tot een luchtige smeu‹ge massa. Voeg eerst de Bake Delicious Framboos witte chocolade cakemix en daarna de eieren toe. Zet de mixer op stand 1 en meng alle ingredi‰nten. Zet de mixer vervolgens op de hoogste stand en klop het in 5 minuten tot een glad beslag.
Vul een licht ingevet cakeblik tot 2/3 met het beslag.
Bak de cake in 50-65 minuten in de oven op 140 graden. (heteluchtoven 135 graden)
Controleer met een sate‚prikker of de cake droog is.
Neem de cake uit de oven en laat deze 10 minuten afkoelen.
Keer de cake om op een rooster en verwijder het cakeblik. Laat de cake afkoelen onder een theedoek.